::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Friday, August 13, 2010

Subuh, 3 Ramadhan

salam alaik.

lame sungguh tidak menghapdet blog tersayang nih. maaflah yer.. semenjak sem baru ni dah mula lapuk, user internet UTM dah semakin ramai, maka mcm biasa, server slalu slow dan lembap sampai nak buka blog shbt2 skalian tidak bisa lagi. aiyaa!

alhamdulillah.. pd 3ramadhan ni, lepas sahur kul 5.20am, sy cuba2 nak buka game. yelah.. kan ramai guys yg dah tdo balik. so, tu dia.. bisa mengupdate blog. hehe *sukenye!*

azam ramadhan kali ni amatlah besar setelah bertatih2 memulakan sedikit demi sedikit perubahan dari bulan rejab lagi. takut la. poyo2 je ckp nk berubah kt diri sdri tp kang xistiqamah. huuu~ mtk2 la kali ni berjaya. nak abeskan 4 muka surat Quran tiap kali pas solat aduyai susahnya. haih manusia.. sekejap berkobar-kobar, sekejap lagi mencencurutkan diri. yeappeda!


sementara masih di awl bulan, aku dgn besar hatinya ingin mengucapkan, "Selamat Menjalani Ibadah Puasa" kepada semua kaum muslimin dan muslimat. dan minta Maaf dan Ampun atas salah silap selama ni, kot2 ade yang tension je rase baca blog muni senget nih. uhuhu~ maafin gwe yaa!

semoga kali ni kte benar2 merasai erti Ramadhan yg sebenar dgn amalan yg tak putus serta hati yg tenang.. yelah.. member insan tu cuti xbergaji bulan ni. huhu.. amek kesempatan curang kat dia cpt! hoho

4 comments:

HiJaBViOLet said...

salam munie:-)
salam ramadhan untuk kamu juga. maaf jugak kalau - kalau entry n komen hijab ada yang melukakan..yes! amik kesempatan untuk curang pada dia!hehe biar dia bercuti

aisyahHumaira said...

Salam MuNie..

Selamat menjalani ibadah puasa yer..syukran singgah and coment di blog akak..
InsyaALLAH, akak doakan MuNie berjaya melalui fasa2 tingkatan ibadat di bln puasa ini..:)

tak nak blanja akak skali ke..^_~

MuNie said...

salam

hijab; wslm hijab. :) suke je baca post2 kat blog hijab. hehe.. jujur dan tepat. slmt berbuka dan bersahur juge ye. (hoho sume pakat nk curang kt dia. best3!)

k.aisyahHumaira; wslm kak.. :) trime ksh krn trut mndoakn. smoga mdpt kebaikan bersama. :)

iqbalsyarie said...

maaf lambat utk ucapan berpuasa~moga sentiasa dlm kebaikan ;)
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)