::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Monday, January 31, 2011

kembara bakal bermula

salam alaik..

insyaAllah andai tiada halangan, esok awal2 pagi lagi kena bangun pagi. mungkin seawal pukul 5 (takdelah awal pun bagi si dia - si dia yang biasa bangun Qiam kan..). perjalanan akan bermula pukul 7 pagi ke LCCT, Kuala Lumpur. nak kembara ke mane?

IRAN!


bak kata ibu and abah, "ko takde tempat lain ke nak pegi?" ape nak kata.. dah fakulti kata pergi sana, ke sana la kami pergi.. =) 

trip ni amat special buatku kerana kat Malaysia skrg musim sejuk. cewass.. maka kat sana musim ape yer? hehe.. ada chance, boleh pegang saki baki salji kan. ahaks! insyaAllah andai kapal terbang tak terhempas.. insyaAllah kalau boots ku tak licin jalan masuk sungai ke.. insyaAllah and naudzubillah.. minta dijauhkan segala perkara buruk yang mungkin terjadi. ameen..

sedikit info tentang kembaraku ke sana adalah lawatan ini di bawah nama Global Outreach Program Iran 2011 atau singkatannya GOP Iran 2011. seramai 11 org siswa termasuk aku menjadi peserta. program akan berlangsung selama seminggu bermula esok, Isnin 31 Januari hingga 7 Februari bertempat di sekitar Tehran dan Isfahan, Iran. 

pertama kali experience merasa winter taw! teruja amat. baju sejuk pun amat tebal. haha. malu nak kasi tengok. ape yang ada je la yer. :P




hopefully, takdelah yang tertinggal. tehran-skudai tak same cam teluk intan-skudai kan.. hukhuk

3 comments:

melatidaisy said...

salam alaik my dear munie,

semoga Allah merahmati perjalananmu..selamat pergi dan kembali :)

HiJaBViOLet said...

salam munie:-) wah bestnya nak g vacation...hm semoga perjalanan selamat..insyaallah. jgn lupa org malaysia..hehe

si para para said...

waa best tu pergi iran..kirim salam kat PM dia yer..

jangan lupa buat balik buah tangan dari sana.hehe