::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Sunday, December 12, 2010

tak pasti tapi aku bersyukur

salam.

ini tentang result. baru tersenarai di senarai tampal. err.. tak pasti tentang result sebenar tapi ku akui, ku insafi, ku yakini dan ku benar-benar naik saksi yang tiada Tuhan selain Allah! kalau bukan keranaNya tak mungkin aku boleh terharu begini.

tak boleh anggap aku dapat 1st class semester ni lantaran aku pun seorang yang kurang tekun dalam perkara yang kurang ku minati (belajar) tapi alhamdulillah.. berkat aku merinduiNya.. wahai Allah.. kekasihku.. ampunkan aku.. selama ni aku curang padaMu.. :( tapi Kau balasi aku dengan gred A. Kau telah 'reply' mesejku dengan kata-kata cintaMu dan 'hadiah-hadiah' cinta dariMu.. sungguh! hanya Kau.. Kekasih agung!

***tak tau nak cakap ape. beyond words***

THANK YOU ALLAH

8 comments:

melatidaisy said...

salam lalink..

alhamdulillah.. tp ape yg A tu? PSM ea?

munie, aku x leh tido.. huhu

Fafa Meow said...

makcik munirah
ape pon tahniah..
hmm..benda sebegitu selalu dirasai olehku selama ini
rasa sangat tidak layak..
apepon..perlu gunakan hadiah itu untuk mencintaiNya=)

aisyahHumaira said...

Salam wahai adindaku..

Alhamdulillah, Maha Pengasih dan PenyayangNya ALLAH kan dik? Yakin dan pasti itulah bukti Kasih sayang ALLAH yang lebih besar dari kemarahanNya..
Tahniah wahai adindaku, syukur alhamdulillah..

MuNie said...

@melati

tamou sedey2 yer cyg.. :)

@cikfafa

huhu xpenah rasa. tahniah pd kamu sebab diuntung setiap sem. :)

@k.aisyah

alhamdulillah kak.. tak sangka sgt2. baiknye Allah kan kak..? :)

Izzuddin Akmal said...

alhamdulillah..
barakallahulaki n thanks to Allah..
:)

p/s: insyaAllah aku lungo kondangan..cedek wae karo omahmu yo omah mantene?

mama hidayahamin said...

syukur...

MuNie said...

alhamdulillah.. terima kasih sume.. :)

wanz said...

tahniah..usaha+doa+tawakal pasti membuahkan hasil dengan izin yang Maha Esa.