::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Sunday, November 14, 2010

surprise!!

salam alaik..  

aish muni. apa cerita nih? aritu kobar-kobar nak hold blog update. tengok-tengok tu dia... belang-belang! haha. haa amacam? lawa tak? ampa suka tak.? hehe (sejak bila aku cakap utara ni?)

alkisah.. tayyib..punyalah semangat kan.. ish3. takpa2. bagi seronok hati, sat g kita study balik. ehehe.. bukan apa..nak amek kesempatan time ramai orang balik kampung, aku buat naya kat blog aku nih. haha internet tengah rempit. apa lagi.. pkai aa! haha

ehh..ampa suma yg duk study lagi nih, dah abes exam blum? UTM belum abes lagi. tapi apa-apa pun, cek nak ucapkan SELAMAT MAJU JAYA dalam exam ampa, SELAMAT BERHARI RAYA KORBAN dan special kat siswa UTM, SELAMAT KORBANKAN CUTI ANDA kerana lepas raya ampa ada paper lagi. wakaka~ cek pun sama.. ampa wish kat cek jugak naa..

(aish..pelik aku nih.. utara sungguh!)

ehhe oklah. sila jaga kesejahteraan anda semua. jaga diri bebaik. senyum selalu. minum ayak bebanyak sket naa... tata~

4 comments:

Nurulain SHI said...

KU DA ABES EXAM TP KENE SIAPKN REPOT DLU BARU LEY BALIK UMAH.
WARGHHHHH ~!!!!!!!

MuNie said...

ahahhaha siannye awak tu.. :P ak lom abes ni. apa cerita??

melatidaisy said...

salam..

ehem3..sy da merdeka.da abes exam. utk ampa2 yg masih lom settle..selamat berjuang na..hihihik :)

MuNie said...

haha ceit!!