::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Thursday, September 9, 2010

salam aidilfirti utk semua rakan blogger :)

salam alaik

malam ni mlm tgk bulan. alhamdulillah.. sabtu dijangka raya insyaAllah. :) hampir sebulan berpuasa akhirnya tak lama lagi kita akan berhari raya, hari khusus untuk kita bergembira atas kemenangan berpuasa sebulan. insyaAllah..

nak buat post tentang hari raya tapi tak pandai nak berceloteh tentang perihal hari raya. maka, sedikit utk dibualkan di sni..

hampir setahun or maybe dah lebih setahun blog ni muncul di muka alam maya ni. dari awal2 dulu, jenuh juga fikir, nak bagi blog ni jenis blog apa, diary ka..catatan pengembaraan ka..laman rujukan Islam ka..jual beli barang ka.. kalut je kan? =D mula2 dulu poyo2 je tulis diary kt blog. bila dah ramai jumpa member blogger, wah.. cam best jek berkongsi ilmu dan melakukan bacaan bebas lagi riang! so, ini adalah blog suka hati saya lah! hahaha

merapu apa nih? =_="

sbnaqnya, nak minta maaf pada semua sahabat blogger sebab mungkin tidak senang duduk membaca penulisan saya yang ntah pape, kadang skema, kadang cakap Aku, sat g saya, merapu2 dan suka mengkopiteh, ah ngarut la sume! jadi ni lah masanya nk minta maaf kt SEMUA  skali yer atas ketidak puasan hati anda. gugugu.

eh tapi kan, somehow, ade je post2 berilmu kan? takdelah sia2 spend masa tulis blog kan? (=_=" hopefully)

ni la peberet saya; Sorority Life dan juga MuniCooper Mini Cooper. hehe


 jadi dgn semangatnye, saya pun mengedit sesuatu yg illegal dan menjadi sesuatu yg legal spt pic di atas. ngeh3. dari xtau guna software, tetibe terkeluar lak idea nak wat mnde alah ni. so, SPECIAL HARI RAYA NIH! wawawa~ *khas utk antum skalian.. *

 p/s; aku skadar nk update jek. dgr2 ada org ckp bosan sbb bukak page aku ni same jek post nyer. xde hapdet pape pun. huhu. yolah~~~ ini la dia.

3 comments:

aisyahHumaira said...

Salam Aidilfitri juga buat munie, InsyaALLAH sama2 kita saling memaafi, moga ikatan ukhwah antara kita semua semakin terjalin erat..:)

HiJaBViOLet said...

salam rindu jgak untuk munie:-) salam aidilfitri, maaf zahir batin. mohon maaf ye kalau ada komen, post ataupun apa apa aje dari hijab yang melukakan hati..ni aidilfitri pertama hijab kenal munie:-) mudah mudahan ikatan ukhwah kekal selamanya. insyaallah

MuNie said...

salam..

kak aisyah; insyaAllah smpai bile2 muni akn ingt muni ade akak blogger yg baik hati and sgt supportive. tq akak.. =)

hijab; eh yelah kan.. ni raya ptma kte smbut aidilfitri as kwn blogger. ish xde slh ape2 la hijab kt muni.. :) muni yg kne mtk maaf kot2 suke merepek2 kat post hijab. >.<