::status::


Assalamualaikum!

Thank You for visiting me page. May Allah bless you with understandings, happiness and forgiveness.



with love, Munie..

Saturday, January 4, 2014

Munie vs Qarin

Qarin : Jom muni main game. Kalau kau kalah, aku dpt point. Kalau aku kalah, kau dpt point.

Munie : maksudnya?

Qarin : Game ni kite kena usaha nak jatuhkan pihak lawan. Contohnya, aku buat kau lupa baca bismillah masa makan. Dengan tu, aku dpt point. Aku kenyang sama. Tapi bila kau baca jgk bismillah, kau dpt pahala, aku dpt lapar. Amcm? Deal?

Munie : eleh senangnya. hah, hokeh!

(Qarin pun mula dengan menyelimutkan dan mengeratkan pelukan bantal ketika munie belajar bangun subuh dulu2. hari2 mereka bertempur. masa mula2 game munie semangat main, selalu menang. tapi dah biasa org pndg dia baik, dia mula kendur.. kemudian, selang beberapa tahun..)

Qarin : wey muni, ko tau main tak? aku dah gemuk lagi sasa, baju lawa, makin kaya, hari2 level up.

Munie : sibuklah kau. aku dah byk level jgk la..

Qarin : eh, marah? aku x suruh pun, kau buat siap2 dah.

Munie : aku buat ape?? mane ade

Qarin : buat dosa la. aku petik sket, ko tau x elok mesej rapat2 ngn laki, tapi selamba je aku tgk. x reti kwn ngn pmpuan katenya. lagi, tau aurat wajib tutup, aku x pyh suruh ko dh bukak. x nak jadi hipokrit katanya.

Munie : tapi masa ramadhan aku berubah pe.

Qarin : mcm x je. buat ke amalan2 ramadan tu? lepak je aku tgk. ngaji x, solat sama je lewat. fine, rmdhn, aku bg can je ko recharge iman. kalo x boring la aku kan~

Munie : hins hins.. wey aku dah berubah la pas ramadhan. aku buat je walaupun sikit

Qarin : haah, pastu, aku twist sket, 'kang org tgk la', 'eh kang riak', ko dah x jadi buat. blah la. berubah mende..

Munie : argh aku benci kau!

Qarin : benci? tapi kau suka benda aku suka. mcm girlfren aku je gaya. konon nak syurga tp x beramal mcm org syurga. konon benci jatuh ke neraka tp xpenah get ready utk x masuk sana. konon nak sama2 menangkan islam, peeeraaah! main facebook je aku tgk.

Munie : @#$%^&*I

Qarin : mencarut? sah, mmg terhegeh nk jd girlfren aku. heh..

* guna nama sendiri utk memperingatkan diri sdri.

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini